Over ons

In 1973 is het bedrijf van Rossum Techniek opgericht door de heer L. van Rossum. Leen van Rossum startte hiermee zijn eigen elektrotechnische installatiebedrijf onder de naam Van Rossum Techniek in het Westland. In de begintijd installeerde ze voornamelijk licht- en krachtstroominstallaties in woningen en bedrijfspanden. In 1979 breidde het bedrijf zich uit en begon met het installeren van inbraaksignaleringssystemen. Zes jaar later werd de afdeling telefonie toegevoegd aan het bedrijf.

In 1991 tradt de heer Marien als medevennoot van het bedrijf van Rossum Techniek. In 2005 werd het oude bedrijfspand te klein aan de Nijverheidsweg in Monster. In 2005 is het bedrijf verhuisd naar de vlotlaan 220 in Monster. Tevens veranderde het bedrijf hun naam naar V&R Techniek B.V. Sinds 2011 is V&R Techniek in handen van Marien.

V&R Techniek is een familiebedrijf met een strakke organisatie die graag aan de behoeften van de klanten voldoet en de klanten volledig ontzorgd.

V&R Techniek is gespecialiseerd in verschillende elektrotechnische diensten. Zo levert V&R Techniek verschillende producten en diensten die betrekking hebben op elektrotechnische voorzieningen.

  • Elektrotechniek: op het gebied van elektrotechniek zorgt V&R Techniek voor de aanleg van eenvoudige tot complexe elektrische installaties. De projecten kunnen variëren van een kleine aanpassing tot een totaalpakket op het gebied van elektrische installaties, lichttechniek, noodverlichting, geluidinstallaties, gebouwautomatisering, overspannings- en bliksembeveiliging, gebalanceerde ventilatie, automatische deuren en keuringen.
  • Beveiligingstechniek: V&R Techniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektronische beveiligings oplossingen. V&R Techniek biedt een volledig pakket beveilingsmaatregelen op gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en meldkamer.
  • ICT: V&R Techniek biedt een breed pakket met technische oplossingen en uitgebreide dienstverlening op het gebied van: Automatisering, Telecommunicatie en draadloze en bekabelde infrastructuur.