Onze diensten

V&R Techniek is een allround dienstverlener op het gebied van Elektrotechniek, Beveiligingstechniek en ICT voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt, overheid en zorginstellingen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1973 zijn wij meegegroeid met diverse technische ontwikkelingen. Zo leveren wij naast licht- en krachtstroominstallaties ook een breed pakket aan diensten en technische oplossingen op gebied van beveiligingstechniek en ICT. Met onze drie gespecialiseerde bedrijfsonderdelen bieden wij maatwerk en vakmanschap en realiseren wij zowel afzonderlijke opdrachten als combinatieprojecten.

Elektrotechniek

Op het gebied van elektrotechniek zorgt V&R Techniek voor de aanleg van eenvoudige tot complexe elektrische installaties. De projecten kunnen variëren van een kleine aanpassing tot een totaalpakket op het gebied van elektrische installaties, lichttechniek, noodverlichting, geluidinstallaties, gebouwautomatisering, overspannings- en bliksembeveiliging, gebalanceerde ventilatie, automatische deuren en keuringen.

Beveiligingstechniek

V&R Techniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektronische beveiligings oplossingen.

V&R Techniek biedt een volledig pakket beveilingsmaatregelen op gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging en meldkamer.

ICT

Een goed werkende automatiseringsoplossing is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bereikbaar zijn waar u ook bent, desgewenst met toegang tot uw zakelijke gegevens. V&R Techniek biedt een breed pakket met technische oplossingen en uitgebreide dienstverlening op het gebied van automatisering.

Leveringsvoorwaarden

Wij hanteren algemene leveringsvoorwaarden van UNETO-VNI. Deze kunt u hier downloaden (PDF).

Voor bedrijven en instellingen ''Algemene leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven'': ALIB2024
Voor particuliere opdrachtgevers ''Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten'': AVIC